'Ενα από τα πιο συχνά προβλήματα που παρουσιάζει ένα κτίριο και συγκεκριμένα μια ταράτσα είναι η παρουσίαση υγρασίας και η διαρροή των υδάτων στους ορόφους από κάτω και η δημιουργία συμπυκνωμάτων. Αυτό το πρόβλημα συνήθως πηγάζει από την  την παντελή έλλειψη στεγάνωσης του δώματος/ ταράτσας,  Ως εκ τούτου η αντιμετώπιση του προβλήματος πρέπει να γίνει στις ακόλουθες φάσεις. 

Στην περίπτωση που δεν υπάρχει καθόλου στεγάνωση, θα πρέπει να γίνει καλή έκπλυση της επιφανείας με πιεστικό μηχάνημα και με συρμάτινες βούρτσες, ώστε να φύγουν όλοι οι ρύποι, φύλλα, τυχόν βρύα και λειχήνες κλπ. Ακολούθως, αν υπάρχουν περιφερειακά ρωγμές, στα σοβατεπί, ή στην πλάκα θα πρέπει να γίνει σφράγιση αυτών με ειδικά στεγανωτικά/ σφραγιστικά υλικά, πολυοουρεθανικής φύσης, ώστε να εξασφαλίσουμε την πλήρη στεγανότητα τους. Ακολούθως με τη χρήση τελευταίας τεχνολογίας υλικά, επαλειφόμενα , με μεγάλη αντοχή στην υγρασία, στις συστολοδιαστολές, στην ηλιακή ακτινοβολία και σε διπλή επίστρωση, επαλείφεται η ταράτσα, σχολαστικά, καλύπτοντας κάθε σηεμίο της, ενώ φροντίζουμε το υλικό να φτάσει και 3-5 πόντους ψηλότερα στο σοβατεπί ή τοιχίο, ώστε να αποκλείσουμε την περίπτωση της εισρροής της υγρασίας περιφερειακά. 

Για την πλήρη εγγύηση καλή λειτουργίας της στεγάνωσης και για να είμαστε βέβαιοι ότι το έργο είναι επιτυχημένο, ακολουθεί υδροτέστ για να επιβεβαιώσουμε τη μη ύπαρξη υγρασίας και διαρροών στους παρακείμενους ορόφους.

  Στο κατάστημά μας μπορείτε να βρείτε όλα τα απαραίτητα υλικά για τη στεγάνωση της ταράτσας σας, όλων των μεγάλων εγχώριων και διεθνών οίκων καθώς και επίσης μπορείτε να αποτανθείτε σε εμάς για την πλήρη εφαρμογή της κατάλληλης λύσης με τα έμπειρα συνεργεία μας, με την πολυετή πείρα και υπό την επίβλεψη έμπειρων πολιτικών μηχανικών. Και όλες οι εργασίες που επιμελείται η εταιρία μας συνοδεύονται από γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας.