Ναυτιλιακα Ειδη - Βερνίκι Υδαταπωθητικό Nανοτεχνολογίας Durostick Nanowood

Ναυτιλιακα Ειδη - Βερνίκι Υδαταπωθητικό Nανοτεχνολογίας Durostick Nanowood Χρώματα-Βερνίκια Δομικά και Ναυτιλιακά Είδη - epilogi.com
Κωδικός Προϊόντος:
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
14,50€
Ποσότητα: Καλάθι

Ναυτιλιακα Ειδη

Βερνίκι Υδαταπωθητικό Νανοτεχνολογίας Durostick Nanowood

Περιγραφή

Υδαταπωθητικό, Αδιαβραχοποιητικό προιόν χωρίς διαλύτες, κατάλληλο για την προστασία ξύλινων επιφανειών σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους. Η νανομοριακή του δομή, επιτρέπει τη βαθιά διείσδυση στα ξύλα, ανεξάρτητα από το είδος ή τη σκληρότητά τους. Δημιουργεί μια ισχυρή υδαταπωθητική αόρατη ασπίδα προστασίας, που διασφαλίζει στις ξύλινες επιφάνειες που εφαρμόζεται, μεγάλη διάρκεια ζωής, χωρίς προβλήματα από την έντονη ηλιακή ακτινοβολία και τη διαρκή υγρασία, σε αστικό, ορεινό αλλά και θαλασσινό περιβάλλον.

Εφαρμόζεται σε ξύλινες απορροφητικές επιφάνειες όπως είναι τα έπιπλα του κήπου, ξύλινα υπόστεγα και φράχτες, καταστρώματα σκαφών αναψυχής αλλά και κάθε ξύλινο αντικείμενο που πρέπει να προστατευθεί από το νερό. Εφαρμόζεται με πινέλο, ρολό ψεκασμό ή εμβάπτιση, σε μια ομοιόμορφη στρώση στο σύνολο της επιφάνειας.

Πληροφορία: ένα νανόμετρο  είναι ένα δισεκατομμυριοστό του μέτρου. Παραδειγμάτος χάρη μια ανθρώπινη τρίχα έχει διάμετρο 50.000 νανόμετρα.

Ετικέτες: Ναυτιλιακα Ειδη,