Μονωτικα - Στεγανωτικό πολυουρεθανικής βάσης υλικό για ταράτσες και δεξαμενές MARISEAL 250

Μονωτικα - Στεγανωτικό  πολυουρεθανικής βάσης υλικό για ταράτσες και δεξαμενές MARISEAL 250 Στεγανωτικά ταρατσών Δομικά και Ναυτιλιακά Είδη - epilogi.com
Κωδικός Προϊόντος: 83-0221
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
9,50€

Διαθέσιμες Επιλογές


* kg:

Ποσότητα: Καλάθι

Μονωτικα

Περιγραφή

Επαλειφόμενη ελαστική μεμβράνη πολυουρεθανικής βάσης ενός συστατικού για μακροχρόνια στεγάνωση. Δίνει λύσεις σε περιπτώσεις στεγάνωσης όπου οι άλλες μέθοδοι αποτυγχάνουν, όπως σε επιφάνειες με στάσιμα νερά και πάγους.

Κατά την εφαρμογή πολυμερίζεται με την υγρασία του υπεδάφους και τον αέρα και δημιουργεί ενιαία ελαστική μεμβράνη χωρίς αρμούς. Γεφυρώνει ρωγμές μέχρι 2mm. Έχει εξαιρετική αντοχή στον ήλιο και διατηρεί τις μηχανικές του ιδιότητες σε θερμοκρασίες από -30ºC έως +80ºC. Η επιφάνεια παραμένει βατή και λόγω της μεγάλης ανακλαστικότητας στην ηλιακή ακτινοβολία δίνει καλύτερα αποτελέσματα θερμομόνωσης.

Χρήσεις: στεγάνωση ταρατσών, μπαλκονιών, κάτω από πλακοστρώσεις, ζαρντινέρες, παρτέρια(έχει πιστοποιημένες αντιριζικές ιδιότητες), προστασία αφρού πολυουρεθάνης και ασφαλτοπάνων και στεγάνωση-προστασία κατασκευλων από σκυρόδεμα(γέφυρες-σήραγγες-θεμέλια κλπ)

Χρώμα: Λευκό-κεραμιδί-Γκρι

Αστάρωμα: Με Mariseal 710(για απορροφητικά υποστρώματα)

                    Με Mariseal Aqua primer(για μη απορροφητικά υποστρώματα)